Veilig de deur opendoen

Kent u dat probleem? U bent alleen thuis en doet niet graag de deur open. Met de deurspion kunt u altijd veilig de deur opendoen omdat u weet wie er voor de deur staat. Zo staat u nooit meer voor onaangename verrassingen!

Bekijk ons product

Kijkgaatje

Het spionnetje, oftewel het kijkgaatje, heeft jarenlang goed dienst gedaan. Toch heeft het kijkgaatje ook enkele nadelen. Daarom is er nu een digitaal spionnetje. Het digitale spionnetje is de digitale versie van het kijkgaatje, maar dan met enkele belangrijke voordelen. Weet wie er voor de deur staat, dankzij de deurspion.

Alternatief voor het kijkgaatje
Veel woningen in Nederland beschikken over een kijkgaatje. De Nederlanders met een kijkgaatje, zullen echter ook weten dat er enkele nadelen zitten aan het kijkgaatje. Het zicht is niet altijd optimaal. Vaak wordt het zicht vervormd en kunt u niet direct zien wie er zich voor uw voordeur bevindt. Ook wanneer het donker is, is het moeilijk om via het kijkgaatje te zien wie er bij u aanbelt. Daarom is er nu een goed alternatief voor het kijkgaatje: de deurspion.

Deurspion
In tegenstelling tot het kijkgaatje, is het beeld via de deurspion altijd optimaal. De deurspion is namelijk voorzien van een digitaal LCD scherm. Op het scherm krijgt u een duidelijk beeld van de persoon die zich voor uw deur bevindt. Dit betekent dat het niet uitmaakt of het nu overdag of ’s avonds is: de deurspion is voorzien van schemering- en fish-eye-effect compensatie.

Fotofunctie van de deurspion
Een ander belangrijk voordeel van de deurspion is de fotofunctie. Het kijkgaatje maakt het mogelijk om (vaag) te zien wie er bij u aanbelt. De deurspion heeft echter meer functies. Wanneer er iemand aanbelt, wordt er een foto van deze persoon gemaakt. Deze foto’s worden opgeslagen op een verwijderbare geheugenkaart. U kunt deze foto’s later bekijken op de computer. Ook maakt de deurspion gebruik van het bestaande gat van het kijkgaatje in uw voordeur, zodat u niet opnieuw hoeft te boren. De deurspion is makkelijk te installeren.

Vervang het kijkgaatje nu voor de digitale deurspion voor een beter zicht. Weet wie er voor de deur staat, dankzij de vervanging van het kijkgaatje: de deurspion. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een deurspion bij u thuis of op de zaak? Neem dan nu contact met ons. Uw veiligheid gaat boven alles.

Onderdeel van Nive Services

Freyjaplantsoen 57
1363 WB Almere
036-844 95 21
06-24 215 695
info@deurspion.eu