Veilig de deur opendoen

Kent u dat probleem? U bent alleen thuis en doet niet graag de deur open. Met de deurspion kunt u altijd veilig de deur opendoen omdat u weet wie er voor de deur staat. Zo staat u nooit meer voor onaangename verrassingen!

Bekijk ons product

Deurspion

Als er iemand aanbelt, is het wel zo fijn als u van te voren kunt bekijken voor wie u de deur open doet. Dit is mogelijk met behulp van de deurspion. De deurspion heeft vele voordelen. Nieuwsgierig? Lees dan even verder.

Vervanging van het kijkgaatje
De deurspion is ter vervanging van het ouderwetse kijkgaatje. Hoewel het kijkgaatje jarenlang goed dienst heeft gedaan, is het nu tijd voor vernieuwing. Op een aantal punten kan het kijkgaatje absoluut verbeterd worden. Deze verbeteringen zijn doorgevoerd in de deurspion. Kortom: de deurspion is het vernieuwde digitale kijkgaatje.

Voordelen deurspion
Wat zijn de voordelen van de deurspion? Via de deurspion heb je altijd een haarscherp beeld dat weergegeven wordt op het LCD scherm. In tegenstelling tot het kijkgaatje, kun je de persoon die zich voor de voordeur bevindt altijd duidelijk zien, ongeacht lengte of leeftijd. Bovendien is het zicht ook duidelijk bij schemering dankzij de schemering- en fish-eye-effect compensatie.

Makkelijk te installeren
Verder is de deurspion makkelijk te installeren. Wanneer uw voordeur al van een ouderwets kijkgaatje is voorzien, dan kunt u de deurspion gemakkelijk plaatsen op dezelfde plek. U kunt het bestaande gat gebruiken voor het plaatsen van de deurspion, het is dus niet nodig om nieuwe gaten te boren. De deurspion werkt op batterijen, dit betekent dat u geen bedrading hoeft weg te werken.

Vervang het kijkgaatje nu voor de digitale deurspion voor een beter zicht. Weet wie er voor de deur staat, dankzij de vervanging van het kijkgaatje: de deurspion. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een deurspion bij u thuis of op de zaak? Neem dan nu contact met ons. Uw veiligheid gaat boven alles.

Onderdeel van Nive Services

Freyjaplantsoen 57
1363 WB Almere
036-844 95 21
06-24 215 695
info@deurspion.eu