Veilig de deur opendoen

Kent u dat probleem? U bent alleen thuis en doet niet graag de deur open. Met de deurspion kunt u altijd veilig de deur opendoen omdat u weet wie er voor de deur staat. Zo staat u nooit meer voor onaangename verrassingen!

Bekijk ons product

Deurcamera

Criminelen worden brutaler. Tegenwoordig doen zij steeds minder moeite om uw woning of bedrijfspand open te breken, zij kiezen voor de eenvoudige manier: aanbellen en wachten tot u open doet. Gelukkig kunt u door middel van een deurcamera van te voren kijken wie er voor de deur staat. Heeft u nog geen deurcamera aangesloten op uw voordeur? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen.

Aanbellen en inbreken
Inbreken hoeft niet altijd moeilijk te zijn, het kan ook op een zeer eenvoudige manier. Helaas maken inbrekers nog regelmatig gebruik van deze gemakkelijke manier: zij bellen bij u aan in de hoop dat u de deur voor hen opent. Hoe vaak doet u de deur niet open zonder dat u weet wie er aanbelt? De meeste huishoudens beschikken (nog) niet over een kijkgaatje of deurcamera. Het is dan ook niet verwonderlijk dat criminelen op deze eenvoudige manier toe slaan: waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Voor een veilig gevoel is het verstandig om een deurcamera te installeren. Via het scherm kunt u te allen tijde zien wie er voor uw voordeur staat.

Voordelen deurcamera
Via een kijkgaatje kunt u zien wie er zich voor de deur bevindt. Een deurcamera heeft echter nog meer voordelen. Door middel van een deurcamera kunt u via een scherm een duidelijk beeld krijgen van uw bezoeker. Is het een bekende die aanbelt? Dan weet u dat u de deur gewoon veilig kunt openen. Herkent u de persoon niet via het scherm van de deurcamera en vertrouwt u het niet? Dan kunt u ervoor kiezen om de deur gesloten te houden. Zo eenvoudig is het.

Voorkom onaangename verrassingen en laat criminelen voor een dichte deur staan. Het is nu mogelijk met behulp van een deurcamera. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een deurcamera bij u thuis of op de zaak? Neem dan nu contact met ons. Uw veiligheid gaat boven alles.

Onderdeel van Nive Services

Freyjaplantsoen 57
1363 WB Almere
036-844 95 21
06-24 215 695
info@deurspion.eu