Veilig de deur opendoen

Kent u dat probleem? U bent alleen thuis en doet niet graag de deur open. Met de deurspion kunt u altijd veilig de deur opendoen omdat u weet wie er voor de deur staat. Zo staat u nooit meer voor onaangename verrassingen!

Bekijk ons product

Deurbeveiliging

Het ouderwetse kijkgaatje is toe aan vervanging. Daarom is er een nieuwe vorm van deurbeveiliging ontwikkelt: de deurspion. Deurbeveiliging heeft vele voordelen. U kunt duidelijk zien wie er zich voor uw voordeur bevindt. Bovendien wordt er een foto gemaakt door de deurspion, zodat u later terug kunt kijken wie er bij u heeft aangebeld.

Deurspion
Weet wie er voor de deur staat, dankzij de juiste deurbeveiliging. Onder deurbeveiliging verstaan wij de deurspion. De deurspion dient als vervanging van het ouderwetse kijkgaatje. Door middel van een deurspion kunt u altijd direct zien wie er bij u aanbelt. Kent u de persoon voor de deur? Dan kunt u rustig open doen. Vertrouwt u het echter niet wanneer er een onbekend persoon aanbelt? Dan kunt u ervoor kiezen om de deur dicht te laten.

Voorkom een inbraak of overval
Het komt regelmatig voor dat criminelen op een gemakkelijke manier uw woning binnen proberen te dringen. Zij bellen aan met een smoes. Wanneer uw voordeur niet voorzien is van een deurspion, is de kans groot dat u de deur voor hen opent. Hoe vaak opent u de deur niet zonder dat u weet wie er aanbelt? Vaak pakt dit goed uit, het kan echter ook misgaan. Met de juiste deurbeveiliging voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van dit soort praktijken.

Voordelen
De deurspion is de vernieuwde vorm van deurbeveiliging. Via een LCD scherm kunt u kijken wie er zich voor uw voordeur bevindt. Het beeld is vrijwel altijd optimaal. Bovendien is de deurspion makkelijk installeerbaar en voorzien van batterijen. U hoeft geen nieuwe gaten te boren in uw deur, de deurspion kan op dezelfde plek gemonteerd worden als het kijkgaatje.

Voorkom onaangename verrassingen en laat criminelen voor een dichte deur staan. Het is nu mogelijk met behulp van de juiste deurbeveiliging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor deurbeveiliging bij u thuis of op de zaak? Neem dan nu contact met ons. Uw veiligheid gaat boven alles.

Onderdeel van Nive Services

Freyjaplantsoen 57
1363 WB Almere
036-844 95 21
06-24 215 695
info@deurspion.eu