Veilig de deur opendoen

Kent u dat probleem? U bent alleen thuis en doet niet graag de deur open. Met de deurspion kunt u altijd veilig de deur opendoen omdat u weet wie er voor de deur staat. Zo staat u nooit meer voor onaangename verrassingen!

Bekijk ons product

Bestel- en betaalinformatie

Bestellen via de website is erg gemakkelijk, direct na uw bestelling krijgt u een ontvangstbevestiging per email, hierin worden alle belangrijke gegevens nog even op een rijtje gezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om producten telefonisch te bestellen.

Betaal- en bezorgmethode
Bestellingen kunnen per post worden verzonden of in Almere worden afgehaald. Verzendkosten voor pakketpost binnen Nederland bedragen 6,95 euro. U kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Uw bestelling kan direct worden verzonden.

Rembours
Het totaalbedrag moet aan de bezorger worden voldaan zodra de bestelling wordt afgeleverd. Indien mogelijk wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. De aanvullende verzendkosten bedragen 6 euro.

Overschrijving
Onze rekeninggegevens zijn te vinden op de bevestigingspagina van uw bestelling. Ook de gegevens die nodig zijn bij een internationale overschrijving worden hier vermeld. Uw bestelling wordt direct verzonden zodra het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Paypal
Paypal is een online-betalingssysteem, indien u over een Paypal account beschikt kunt u direct na afronding van de bestelling, de betaling voldoen. Uw bestelling kan direct worden verzonden.

Contant aan de balie
U kunt uw bestelling uitsluitend contant betalen.

Bestellen vanuit het buitenland
Natuurlijk is het ook mogelijk om vanuit het buitenland een bestelling te plaatsen, verzendkosten bedragen 8,95 euro voor standaard verzendingen en 12,95 euro voor priority zendingen. Rembourszendingen naar het buitenland zijn helaas niet mogelijk. Europese (niet Nederlandse) bedrijven kunnen tijdens het bestelproces hun BTW nummer opgeven, er wordt dan geen BTW in rekening gebracht.

Prijzen
Alle prijzen op onze website zijn incl. 19% BTW.

Levertijd
Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Uw bestelling wordt direct verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Het pakket zal dan de volgende dag bij u worden afgeleverd. Mocht een product onverwacht tijdelijk niet leverbaar zijn, zal dit direct worden gemeld. Heeft u de producten liever vandaag dan morgen in huis, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de bestelling dezelfde dag nog af te halen.

Traceren van uw zending
Zodra wij het pakket hebben verzonden ontvangt u per email de traceercode. Zo kunt u online de actuele status van uw pakket achterhalen.

Garantie
Vanzelfsprekend zit op al onze producten een jaar garantie. Mochten er problemen zijn dan zullen wij deze altijd snel oplossen.

Service
Service is erg belangrijk en overal terug te vinden, een duidelijke product omschrijving, snel antwoord op uw vragen, het spoedig en in goede orde ontvangen van uw bestelling, ervoor zorgen dat deze bestelling compleet is zodat u direct aan de slag kunt, ondersteuning tijdens de installatie. Zowel voor, tijdens als na het plaatsen van uw bestelling kunt u met vragen bij ons terecht.

Onderdeel van Nive Services

Freyjaplantsoen 57
1363 WB Almere
036-844 95 21
06-24 215 695
info@deurspion.eu